Välkommen Sponsorer Kalender Historia Länkar Midnattsolsrallyt-23
Mer text Besättning Fordon Service Nyheter -24

 

Välkommen att läsa mer!

IMG_3090.JPG

Brittmarie Ålund och Ola Strömberg lyckliga i sin Sukka.

IMG_3097-2.jpgTill min femtioårsdag fick jag som present av Lars "cykelhandlarn" Jonsson att låna hans Suzuki Mk1 i Eurostoprallyt 1997. Han höll t.o.m. med codriver. Det var hans rutinerade Anders Wretemark som ledsagade mig. Många år sen sist men det gick över förväntan.
Jag tyckte den lilla Suzukin var lättkörd och rolig och efter vad Lasse sa så var den billig i drift. En fantastiskt generös gåva som jag uppskattade mycket. Lasse och Victor Windahl var senare dem som tillsammans med mig satte riktig fart på Sukkacupen igen.

IMG_6942_Original-3.jpg2004 Träffade jag Brittmarie. Redan det året fick hon åka med mig i Sören Källs Mitsubishi EVO7 i Valösprinten. Jag ville visa vad det var som betytt så mycket för mig i mitt liv. Hon var inte rädd utan tyckte det var kul. 2016 gifte vi oss under prisutdelningen på Nybros Zabrarally. Jag hade förberett det som en överraskning och hon hade absolut ingen aning före. Nu är hon min livscodriver.

dsc02940.png

2008 dök det upp ett nytt erbjudande från Walter Olofsson. Jag fick låna hans vita Suzuki Swift Mk2 till SMK Örebros Rikspokalen. Jag fick med mig erfarne vännen Johnny Johansson från Lindesberg. Tävlingen  ingick i Suzuki Cup så jag hade riktigt motstånd. Märk att det var elva år sen jag provade Cykelhandlarns Mk1:a. Det stämde ju att bilen var lättkörd. Jag kände mig bekväm med en gång och med hjälp av Johnnys lugna notläsning slutade vi faktiskt tvåa. Jag hade i några år tröstat mig med framgångsrik långloppsracing med några kompisar. Nu kändes det som att rally var nog mer min grej. Här fanns ju mitt sociala nätverk även om många blivit gråhåriga.

Brittmarie fanns med där vid målet. Hon kom till mig och sa: "Ola, jag har aldrig sett Dig så glad och lycklig tidigare. Du får nog köpa Dig en sån där rallybil." Jag svarade omgående: "Ja det kan jag göra. Om Du åker med."  Så blev det. Min prestationskurva går ju som bekant nedåt men hennes gick ju upp från fullständig novis till att nu ha åkt med mig i över sjuttio tävlingar. Hur det gått under dessa år kan Du se HÄR.

Säsongen 2019 -20 -21 finns HÄR.

Under 2022 hade vi förhoppningar som grusades. Läs HÄR.

Nya drömmar för 2023 hittar Du HÄR.
Faktiskt har vi gjort en speciell sida om just Midnattsolsrallyt HÄR.


Det mest aktuella hittar Du annars på vår facebooksida "Ola Strömberg Rally".Men där försvinner ju allt så fort.

Mer om 1300 RallyCup HÄR.
2015-08-22-07.09.30.png

OLAS EVENTMEDIA AB

Är vår lilla firma där vi bedriver lite verksamhet i form av viss handel, Rallyradio, marknadsföring genom motorsport etc. 

Detta ger oss även möjligheten att fakturera 

vissa tjänster och uppdrag.

Jan-E-Lazlo.jpg

Får vi presentera Lazlo, denna kontroversiella kille var besiktad och registrerad  som  en  standard  rallybil. Men som ogillades av SBF.

Numera homologerad för dyra pengar.

VÅRA VÄRDERADE SPONSORER

Centrala_G_2.jpgLindberg_logo_new_blackback-(1)-2.jpgSwift.JPG

Eson.jpgLogo_Header-300x73.jpg
MP5_logo.png

JE_b.jpg
stec-logo-vit-2.jpgWinay-uma.png
rpm-logo-blaa.jpg
Skaermklipp.JPG
Länk till Kalender och tabell HÄR.

Team Strömberg

Olas EventMedia AB

Hemdal Furulid 130
718 91  FRÖVI

Ola:070-5735757
Bm:070-5735586

Mail: ola@ola-stromberg.se

Copyright 2023 Ola Strömberg