Välkommen Sponsorer Kalender Historia Länkar Midnattsolsrallyt-23
Mer text Besättning Fordon Service Nyheter -24

 Här har jag ändrat så vi läser uppifrån och ner.

Nytt försök i 1300 Rallycup 2024!

Efter sommarens äventyr i Bl.a. MSR och Rally Uppland så blev suget så stort att vi ville mer. Vi tycker dock att MSR är en så pass dyrbar affär så vi är tveksamma till att det ger samma valuta för pengarna som några deltävlingar i Sukkacupen.
Flera av de deltävlingarna har stöd av Cupens tävlingssponsorer vilket innebär kraftigt reducerade startavgifter. Det vi betalade i startavgift 2023 kommer sannolikt räcka mer än väl för att delta i alla sju deltävlingar i 2024 års cup.
Dessutom innebär det att om något går galet så är det bara att åka hem och sen starta med nya tag i nästa deltävling.

En annan viktig faktor är att man tävlar på lika villkor. I Appendix K hamnar vår lilla Sukka i samma klass som dubbelt så hästkraftsstinna bilar. Slagen på förhand alltså. I Sukkacupen har vi bara åldern emot oss. Ska bli intressant och se hur snabbt prestationskurvan sjunker.

Efter att våra trogna sponsorer till höger här på sidan, plus ett antal privatpersoner som bidrar så har vi beslutat att homologera vår gröna Lazlo i grN, så vi kan tävla med den. Vår fina vita AppK Zandra får därför stå tills vidare.

Nu har jag varit i Sverige en vecka i början av December -23 för att hjälpa mina gubbar att få iordning på Lazlo. Det var roligt och har gått utmärkt. Nu har de kvar ett rejält jobb med att ställa iordning servicebilen innan Januari är slut.

Redan den 27:e Januari körs premiären i Järbos Gestrikekannan. Fjorton dagar senare är det dax för favoriten LBC-ruschen i Lima. Följ oss gärna på FB för mera aktuella uppdateringar.   https://www.facebook.com/groups/152887255187707

Snoevall_SS1_2.jpg

Häftigt resultat från premiärtävlingen Gestrikekannan, Järbo. Vet knappt hur det gick till. Jag och min tillfällige kartläsare William Israels fokuserade bara på att åka fort och säkert. Resultatet blev vinst i Sukkacupen och en tjugonde plats totalt.

Självklart helnöjda med ett sånt resultat. Med tre sträcksegrar så tog vi absolut full pott i cuptabellen. Superstart på 2024.

Jan-E-Lazlo.jpg

Får vi presentera Lazlo, denna kontroversiella kille var besiktad och registrerad  som  en  standard  rallybil. Men som ogillades av SBF.

Numera homologerad för dyra pengar.

VÅRA VÄRDERADE SPONSORER

Centrala_G_2.jpgLindberg_logo_new_blackback-(1)-2.jpgSwift.JPG

Eson.jpgLogo_Header-300x73.jpg
MP5_logo.png

JE_b.jpg
stec-logo-vit-2.jpgWinay-uma.png
rpm-logo-blaa.jpg
Skaermklipp.JPG
Länk till Kalender och tabell HÄR.

Team Strömberg

Olas EventMedia AB

Hemdal Furulid 130
718 91  FRÖVI

Ola:070-5735757
Bm:070-5735586

Mail: ola@ola-stromberg.se

Copyright 2023 Ola Strömberg